Hívjon minket:

Elkészült az ExerinCMS v1.0 verziója, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Egyedi szoftverfejlesztés

Teljeskörű szoftverfejlesztés

Szoftver rendszereinket negyedik generációs szoftverek segítségével készítjük el, elsősorban Microsoft platformra. Minden rendszerünket többfelhasználós hozzáféréssel, valamint kiterjedt jogosultságkezeléssel alakítjuk ki.

Amennyiben az Ön cégének szüksége lenne egyedi szempontok alapján elkészített, gyors, könnyen kezelhető adatfeldolgozási, vagy más tematikájú szoftverrendszerre, kérjük, keressen meg minket! Cégünk fejlesztői nagy tapasztalattal rendelkeznek olyan egyedi szoftverek kialakításában, ahol a megrendelő igényeit nem lehet leképezni a standard megoldásokkal. Ezekben az esetekben sok cég abba a hibába esik, hogy félmegoldásokat alkalmaz, mely később kerül az adott projekt többszörösébe, mint került volna eredetileg egy testreszabott megoldással. Ezért cégünk segít megtalálni azt a megoldást az Ön számára, ami ár/érték arányban ideális.

Szoftver rendszereink negyedik generációs szoftverek segítségével készülnek, elsősorban Microsoft platformra. Minden rendszerünket többfelhasználós hozzáféréssel, valamint kiterjedt jogosultágkezeléssel alakítjuk ki. Valamint naplózással biztosítjuk, hogy a magas szintű biztonsági követelményeknek is megfeleljenek. Más alkalmazásokkal történő integráció, illesztés összetett üzleti megoldások megvalósításában is nagy tapasztalattal rendelkeznek munkatársaink.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a piacon megjelenő új technológiákat és azok közül a megbízható újdonságokat igyekszik beépíteni a rendszerekbe. Az új technológiák mellett az új és modern eszközökkel biztosítjuk, hogy megrendelőink minél gyorsabban, és hatékonyabban juthassanak az egyedi alkalmazásokhoz. Szakemberink folyamatos képzéseken vesznek részt azért, hogy minél hatékonyabb és a felhasználók által is szerethető alkalmazást tudjunk biztosítani.

Fontosnak tartjuk, hogy tanácsadóinkkal is tudjuk segíteni az egyedi igényeinek specifikációját. Magasan képzett tanácsadóink tapasztalataikkal vehetnek részt a rendszer specifikálásában. Így biztosítva lehet, hogy a követelmények optimálisan összhangban vannak a megvalósuló rendszerrel.

Abban hiszünk, hogy az Ügyfeleinkkel kialakított pozitív együttműködés cégünk sikerességének záloga!

Elveink szerint a projektek átadása csak az első lépés egy közös együttműködés felé. Az egyedi szoftver átadása után az Ügyfél igénye esetén teljeskörű szoftvertámogatási szolgáltatásokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Mit is kínálunk?

 • Teljesen egyedi szoftverek fejlesztése
 • Már kész egyedi fejlesztésű szoftverek bővítése
 • Nyílt forráskódú szoftverek bővítése
 • Nyílt forráskódú webes alapú alkalmazásokhoz modulok fejlesztése
 • Tanácsadás a követelmények maghatározásában
 • Segítségnyújtás a bevezetésbe
 • Teljes körű szoftvertámogatás


Friss hírek/Aktualitások
 • Elindult női magazinunk: lexi.hu

  Baba, Gyermek, Életmód, Szépség

 • Más, mint a többiek: portfolife.hu

  Álomból valóság?

 • Ingatlanforgalmi szakjogász: birougyved.hu

  Ingatlanügyek, cégügyek, stb.

 • Organic fűszerpaprika őrlemények:  szabio.hu

  Aszalványok forgalmazása


Szolgáltatások

Kapcsolat
Cím

1173 Budapest
Pesti út 126. II. 8.

Kapcsolatfelvétel

Email: info@exerin.hu
Telefon:
     +36 20 965 0793
Web: exerin.hu, exerin.com

Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:00