Hívjon minket:

Elkészült az ExerinCMS v1.0 verziója, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

IT tanácsadás és projektmenedzsment

Felderítése, fejlesztés és optimalizálás
Cégünk egyik főprofilja az információs rendszerek fejlesztése és tervezése. Szolgáltatásunkba beletartozik a fejlesztés teljes életciklusának felölelése a tervezéstől, a fejlesztésen át a bevezetésig, valamint az utókövetése is.

Tanácsadóink fő területe a lehetséges informatikai fejlesztések felderítése, és a fejlesztés optimalizálása. Tapasztalattal rendelkezünk már meglévő rendszerek hibáinak feltárásaiban, és a felhasználók számára nehezen kezelhető funkcionalitásoknak az újratervezésében is.

IT tanácsadás

Szakaembereink segítséget nyújtanak IT fejlesztéseken belül mind strukturális, mind funkcionális szempontból a rendszerek hatékony működésének kialakításában. Felmérjük az Ön igényeit úgy, hogy annak szerves részei mind a mi szakember csapatunk, mind pedig az Önök munkatársai. Ezután javaslatot teszünk a bevezetendő vagy módosítandó rendszer architektúrájára és funkciónalítására. De nem csak a rendszer tervezésében vesznek részt tanácsadóink, hanem igény szerint a rendszer bevezetésében is. Egyre több cég ismeri fel, hogy a bevezetésben legalább akkora kockázat van, mint felmérésben egy rendszer életében, hiszen a nem megfelelő oktatás, vagy a nem megfelelő környezet kialakítása a felhasználókban negatív visszhangot vet fel és így az elfogadottsága is rosszabb lesz a rendszernek. Tanácsadóink hatékonyan képesek levezényelni egy bevezetési folyamatot. Ami tartalmazza az oktatás mellett a rendszer felhasználók felé egy olyan kommunikációt is, ami tapasztalatunk szerint nagyban elősegíti a rendszer elfogadását a cégen belül.

Projektmenedzsment

Egy nagy információs rendszer bevezetésére a legtöbb szervezetnek nincsen megfelelő szakember csapat. Minden cégnél már jelen vannak a projektmenedzserek, de legtöbbször nem rendelkeznek elég tapasztalattal, vagy szakmai módszertannal egy olyan rendszer bevezetésében, ami adott esetben az egész cég életét érinti. Szakembereink magasan képzett, több éves szoftver bevezetési tapasztalattal rendelkező szakembereivel nyújt segítséget megrendelőink számára informatikai projektekben.

Melyek az alapvető fázisok?

 • Egy követelményelemzésben felmérjük az üzleti igényeket.
 • A követelményelemzésből elkészítjük a rendszer logikai és fizikai tervét.
 • Az elfogadott tervek alapján fejlesztőink a legmodernebb szoftverfejlesztő eszközök és technikák felhasználásával elkészítik a rendszert.
 • Többlépcsős tesztelésen, teszttervekkel segítjük a rendszer hibáinak feltárását, amit tesztjegyzőkönyvekbe dokumentálunk is.
 • Oktatási anyagokkal, és oktatási segédletekkel tesszük hatékonnyá a felhasználók oktatását.
 • A felhasználókat a próbaüzem végéig támogatjuk, hogy a kezdeti nehézségeken és problémákon könnyen át tudjon lendülni a rendszer.

Alkalmazásintegrációi

Az új rendszerek tervezésénél egy kiemelt kulcskérdés hogy más módszertannal, fejlesztői környezetben, vagy más architektúrában készült rendszerrel történő integrálódás hogyan valósul meg. Ehhez egy olyan átfogó rendszerszemlélet szükséges, ami átlátja a rendszerek közti átjárhatóságot mind technikai, mind pedig vállalati elvárások alapján. A szervezeten belül legtöbbször a szakemberek egy vagy két rendszerért felelnek, és nem is feladatuk átlátni a teljes vállalati szoftverkörnyezetet. Ezért ilyenkor célszerű külső tanácsadókat igénybe venni a hatékony megvalósítás érdekébe. Tanácsadóink segítséget nyújtanak az alkalmazásintegrációnál egyrészt az IT stratégiára alapuló annak részletes elemzési és tervezési, kockázatkezelési, erőforrás tervezési, majd megvalósítási feladataiban. Valamint az Önök már meglévő, egymástól különböző időben és eltérő módszerekkel fejlesztett alkalmazások integrálását is segítenek átlátni a döntéshozók számára és megtervezzük az alkalmazások lecserélése nélkül a különböző rendszerek kapcsolódási pontjait.

Keresse szakembereinket a info@exerin.hu email címen, és reméljük hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük.Friss hírek/Aktualitások
 • Elindult női magazinunk: lexi.hu

  Baba, Gyermek, Életmód, Szépség

 • Más, mint a többiek: portfolife.hu

  Álomból valóság?

 • Ingatlanforgalmi szakjogász: birougyved.hu

  Ingatlanügyek, cégügyek, stb.

 • Organic fűszerpaprika őrlemények:  szabio.hu

  Aszalványok forgalmazása


Szolgáltatások

Kapcsolat
Cím

1173 Budapest
Pesti út 126. II. 8.

Kapcsolatfelvétel

Email: info@exerin.hu
Telefon:
     +36 20 965 0793
Web: exerin.hu, exerin.com

Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:00