Hívjon minket:

Elkészült az ExerinCMS v1.0 verziója, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Webdesign, weboldal tervezés

Webes aculat kialakítása
Cégünk vállalja weboldalak, honlapok készítését, átalakítását, frissítését és karbantartását. Segítünk, hogy az Ön honlapja tökéletesen megfeleljen azoknak a céloknak, amit Ön el szeretne érni.

Ha Önnek már van honlapja és azt kívánja tovább fejleszteni, vagy módosítani, akkor is várjuk jelentkezését.

A cégekről alkotott kép a legtöbb emberben manapság a cég honlapján keresztül alakul ki. Ha egy cégre rákeresünk, akkor mindig megtekintjük az adott cég weboldalát. Amennyiben ez a weboldal egy jól strukturált igényes oldal, akkor szívesebben időzünk el az rajta. És minél tovább időznek a weblapunkon, annál több információt kaphatnak a cégünkről. Ezért is fontos, hogy egy szép, ízlésesen kialakított webes arculattal jelenjen meg a cég a világhálón. Manapság egyértelműen a legtöbb emberhez az interneten tudjuk eljuttatni a cégünk üzenetét vagy a cégünk termékeit. Ezért is fontos, hogy milyen az első benyomás a cégről.

Miben tudunk mi segíteni?

 • Weboldal tervezés
 • Weboldal készítés (1-10 oldal)
 • Egyedi grafikai tervezés, webdesign
 • Domainlevédés

Cégünk igyekszik hatékonyan és gyors határidővel elkészíteni az Ön weboldalát, aminek látogatottságát folyamatosan nyomon követheti a beépített statisztikázó alkalmazással. A tervezés során figyelünk, hogy a már kialakított céges arculatba illeszkedjen az a színvilág amit a honlapon használunk. Ha még nincs kialakult arculata a cégnek, akkor profi grafikusok segítségével tudunk önnek javasolni különböző megjelenési formákat. A honlap tervekben figyelembe vesszük az aktuális internetes trendeket, hogy minél modernebb és aktuálisabb megjelenéssel tudjon megjelenni az internetes piacon. 

Ön számára az internet vállalkozásának a bemutatóterme, mely akkor lehet a leghatékonyabb, ha a látogatók kellemesen érzik magukat és könnyen informálódhatnak azokról amit keresnek, vagy amit mutatni akarunk neki. Ezért személyre szabott online megoldásaink vannak csak. Minden tekintetben az Ön igénye és céljai szerinti kialakított egyedi megoldásaink garantálják, hogy szakmai segítségünkkel online felülete, honlapja nem egy lesz a sok közül, hanem irányt is mutat a piac többi szereplőjének.

Miket tartunk szem előtt?

 • A webes grafikai megjelenésünk sose nyomja el a tényleges tartalmat, inkább azzal összhangban legyen, és közvetítse a céges üzenetet!
 • Ne tartalmazzon olyan grafikai elemeket az oldal, amik a keresők számára nem optimálisak!
 • Az Ön, vagyis a weboldal tulajdonosának, a cég céljainak megvalósulását kell segítse az oldal, ezért Önnel közösen alakítjuk ki a terveket.
 • Figyelünk, hogy illeszkedjünk a már kialakított arculathoz. Mint névjegy, weboldal, prospektusok szempontjából is fontos hogy egységes arculat alakuljon ki a cégről!

Kérje ajánlatunkat weboldalának elkészítéséhez, annak megújításához, frissítéséhez az info@exerin.hu email címen.Friss hírek/Aktualitások
 • Elindult női magazinunk: lexi.hu

  Baba, Gyermek, Életmód, Szépség

 • Más, mint a többiek: portfolife.hu

  Álomból valóság?

 • Ingatlanforgalmi szakjogász: birougyved.hu

  Ingatlanügyek, cégügyek, stb.

 • Organic fűszerpaprika őrlemények:  szabio.hu

  Aszalványok forgalmazása


Szolgáltatások

Kapcsolat
Cím

1173 Budapest
Pesti út 126. II. 8.

Kapcsolatfelvétel

Email: info@exerin.hu
Telefon:
     +36 20 965 0793
Web: exerin.hu, exerin.com

Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:00