Hívjon minket:

Elkészült az ExerinCMS v1.0 verziója, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Keresőmarketing (SEO)

Szoftver 5
Manapság már kevés, ha egy cég elkészít magának egy weblapot, és kipublikálja. Az egyes honlapok sikeressége azon múlik leginkább, hogy a webes keresők (google, bing) mennyire jó pozícióban találják meg az oldalt.

Hogyan is működik az optimalizálás?

A kereső motorok (google, bing) háttérben megpróbálják bejárni az összes weboldalt. Amikor az adott cég honlapjára ér a kereső, akkor megpróbál az adott honlaphoz minden aloldalt bejárni. Ezt több módszerrel is meg tudja tenni, de a leggyakoribb módszer, hogy az oldalon található linkeken keresztül próbálja meg bejárni az cég honlapját.

Miért fontos?

Jelenleg az internetes információ tartalom folyamatos bővülése miatt szinte minden felhasználó a kereső oldalak segítségével keresi meg a számára legmegfelelőbb oldalt. Így a weboldal készítésekor a legfontosabb célkitűzés kell legyen az, hogy arra a kereső oldalakon keresztül minél többen rátaláljanak. Ezzel érhetjük el, hogy a megjelenésünk nem csak látványos lesz hanem eredményes is. Ez akkor is igaz ha nem egy új weboldalról van szó hanem már egy létező oldal átalakítása történik.

Felmérések alapján az emberek 40% csak a találati lista első 10 elemére kattintanak, és az alapján választanak megfelelő oldalt. Az arányszámból is látszik, hogy mennyire fontos egy weblapnál, hogy elől legyen a találatok között. Az internetes hirdetési forma a legolcsóbb és az egyik leghatékonyabb fajtája az üzlet, cég népszerűsítésének.

Miben tudunk mi segíteni?

A weblap felépítésekor vannak módszerek, technikák, melyek segítségével növelhető a keresőoldalak felől bejövő forgalom. Ezeket gyűjtő néven keresőmarketing (search engine marketing = SEM) hívjuk. Az egyik ilyen hatékony módszer, ha az oldalunk tartalmát kereső optimalizált (search engine optimization = SEO) módon építjük fel, vagy módosítjuk annak megfelelően, hogy a kereső motorok a leghatékonyabban tudják felolvasni a benne lévő tartalmakat. Az optimalizálás alatt figyelni kell arra is, hogy a ne sértsük meg a kereső motorok szabályait, és előírásait. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a kereső optimalizálás terén. Bízunk benne hogy hamarosan Önt is a partnereink között üdvözölhetjük.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi email címen: info@exerin.hu

Amennyiben Ön weboldalának szövege profi és kereső optimalizált, előnyökhöz juthat a látogatók számát tekintve, valamint a cégének konkurenseivel szemben is lépéselőnybe juthat!Friss hírek/Aktualitások
 • Elindult női magazinunk: lexi.hu

  Baba, Gyermek, Életmód, Szépség

 • Más, mint a többiek: portfolife.hu

  Álomból valóság?

 • Ingatlanforgalmi szakjogász: birougyved.hu

  Ingatlanügyek, cégügyek, stb.

 • Organic fűszerpaprika őrlemények:  szabio.hu

  Aszalványok forgalmazása


Szolgáltatások

Kapcsolat
Cím

1173 Budapest
Pesti út 126. II. 8.

Kapcsolatfelvétel

Email: info@exerin.hu
Telefon:
     +36 20 965 0793
Web: exerin.hu, exerin.com

Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:00