Hívjon minket:

Elkészült az ExerinCMS v1.0 verziója, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Webáruház

Internetes webshop
Egy webáruház jóval költségkímélőbb megoldás egy saját üzlet megnyitásánál, s a nap 24 órájában hatalmas közönség előtt áll "nyitva". Gyorsan és felhasználóbarát módon elérhetőek a vásárolni kívánt termékek.

Az internetes piactér nyitva áll ön előtt is!

Minden nap jelenik meg az interneten több tucat webáruház. De ezen nem is lehet csodálkozni, hogyha figyelembe vesszük, hogy a statisztikák alapján átlagosan napi 150-200 millió forint az online forgalom, az évi 20-30%-os növekedés pedig tovább folytatódik. Ennek ellenére a legtöbb webshop sosem lesz sikeres, melynek több oka is lehet. Fontos, hogy az új webes üzletünket úgy nyissuk meg, hogy a vásárlók az akciókon kívül is szívesen nyissák meg a termékeket. Ezért a webáruházunk legyen szép, külsőre megnyerő, ugyanakkor értékesítési tevékenységünk teljeskörűen jelenjen meg az oldalon.

Megfelelő  webáruház elkészítése után egyenértékű, majd később akár lényegesen több is lehet, mint egy hagyományos utcai üzlet!

Miért válasszon minket?

 • Profi webdesigner-eink segítenek a bolt arculatának tervezésében.
 • A webshop professzionális és színvonalas megjelenésének segítségével a legnagyobb hatásfokkal legyen képes eladni a benne szereplő termékeket.
 • Már bevezetett referenciákkal tudjuk ügyfeleinknek biztosítani hogy magas színvonalú és jól strukturált weshop kerül átadásra az ügyfeleink számára.
 • A webshop átadása után is igények szerint segítséget nyújtunk a módosításokban, de akár az adatok felöltésében is.
 • Szervereinken elhelyezheti webshopját, és mi magas rendelkezésre állással biztosítjuk azok üzemeltetését. Így nem önnek kell erre plusz erőforrásokat áldozni, és mégis biztosítva van minden technikai és szakmai háttér.
 • Webshopjaink keresőoptimalizáltak, és ezt ön is egy adminisztrátori felületen módosíthatja.
 • Személyre szabott ajánlattal próbáljuk hatékonyabbá tenni a döntést.
 • Webáruház ergonómiai tervezés.
 • Webáruház készítés vagy módosítás egyedi igények alapján is történhet.
 • Webáruház üzemeltetési oktatásán keresztül az Ön munkatársai megismerhetik azt a felületet, amin nyomon követhetjük a rendeléseket, valamint módosíthatjuk termékeink tulajdonságait.
 • Igény szerint megoldjuk más rendszerrel történő integrálódást.

Webáruház nyitása előtt jó ha tudja!

Négy másodperce lesz, hogy meggyőzze vásárlóit. Az igaz hogy a vásárlóink mindössze  1 kattintásra  vannak, de manapság már nem elég csak elérni őket! A felgyorsult információsztrádán a vásárlók naponta több ezer ajánlattal találkoznak abban a témában is, amit mi kínálunk. Az online vásárlók sajnos egyre kényelmesebbek, ezért az ön webáruházának maximálisan vevőbarátnak kell lennie.

Nyereséges webáruhaz üzemeltetne?

Naponta találkozunk olyan webáruházakkal, amik sosem lesznek abban a formában nyereségesek. A legnagyobb hiba ezeknél a webáruházaknál, hogy maga az üzemeltető sem tud a hibákról. Ezért szükséges olyan szakember segítségét kérni, akinek már van tapasztalata hasonló sikeres webáruház bevezetésben. Nálunk a hatékonyság növelése érdekében a webáruház készítő részt vesz a tervezésben, közösen keressük meg a legjobb értékesítési stratégiát. Könnyen használható webáruház rendszert készítünk, valamint az üzemeltetéshez is támogatjuk partnereinket.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi email címen: info@exerin.huFriss hírek/Aktualitások
 • Elindult női magazinunk: lexi.hu

  Baba, Gyermek, Életmód, Szépség

 • Más, mint a többiek: portfolife.hu

  Álomból valóság?

 • Ingatlanforgalmi szakjogász: birougyved.hu

  Ingatlanügyek, cégügyek, stb.

 • Organic fűszerpaprika őrlemények:  szabio.hu

  Aszalványok forgalmazása


Szolgáltatások

Kapcsolat
Cím

1173 Budapest
Pesti út 126. II. 8.

Kapcsolatfelvétel

Email: info@exerin.hu
Telefon:
     +36 20 965 0793
Web: exerin.hu, exerin.com

Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:00